“Dat ik iets met cijfers zou gaan doen was al heel snel duidelijk.
Ik kom uit een familie van boekhouders en accountants en zag als kleine jongen al hoe bevlogen iedereen was in de uitoefening van dit vak.

Na jaren bij diverse nationale- en internationale bedrijven te hebben gewerkt en heel veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende rollen (LinkedIn), besloot ik in 2013 om als ZZP-er aan de slag te gaan en heb toen mijn administratiekantoor Cention BV opgestart. Dit is inmiddels een heel groot succes.

In november 2019 heb ik Totaalvereniging opgericht. Samen met mijn team van inmiddels 6 jonge, enthousiaste en ervaren medewerkers helpen wij diverse verenigingen (denk hierbij aan sportverenigingen, muziekverenigingen, medische organisaties en verenigingen etc.), met het opzetten, optimaliseren en voeren van hun administratie.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om te laten zien wat Totaalvereniging voor u kan betekenen”.

François van Beek
Directeur Totaalvereniging