Wordt de administratie van uw vereniging nog grotendeels handmatig gevoerd door vrijwilligers en kost u dit veel tijd? Kan het allemaal net wat professioneler en zorgvuldiger? Totaalvereniging kan u hierbij uitstekend adviseren!

Kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid zijn belangrijke criteria bij de keuze van de dienstverlener. De dienstverlening van Totaalvereniging bestaat onder meer uit facturatie, ledenadministratie, collectie, mailingen, belacties, het organiseren evenementen en websitebeheer.

Wij helpen alle Nederlandse verenigingen – sportverenigingen, muziekverenigingen, medische organisaties en verenigingen etc. –  met de boekhouding, de administratie, de kascommissie, fiscale aspecten van de vereniging én het opstellen van de jaarrekening.

Als u ervoor kiest om met Totaalvereniging samen te werken dan zal één van onze medewerkers uw vaste sparringpartner worden. Wij zorgen ervoor dat uw vereniging de juiste ondersteuning krijgt.

Vrijblijvend adviesgesprek